vas3

I det 21. århundrede sidder vi meget foran skærmen. Vi klikker rundt, opdaterer, griner, græder, og i løbet af de sidste år er vi begyndt at handle i stigende grad. Bukser og trøjer, spil og maskiner, det hele kan findes på det verdensomspændende web.

Når man har sit eget firma, er det vigtigt, at man holder sig i gang. Det gælder på sociale medier og ens hjemmeside, men også privat, så man ikke kører træt eller går ned med stress.

Styrketræning

E-Commerce stormer derudad

E-Commerce er et andet ord for E-handel eller webhandel, altså køb, der foretages på nettet. Som forhandler eller producent er det med at holde sig på dupperne, for konkurrencen online er vokset betragteligt de sidste års tid, og vil fortsat gøre det.

E-Commerce er et begreb, der både dækker over salg, tjenester og ydelser – altså er det lige meget om du sælger saltlamper eller tilbyder massage. Med E-handel er det nemmere at sælge dine varer, hvis du for eksempel har en webshop, idet du ikke er hindret af en fast, fysisk placering. I en travl hverdag er det desuden dejligt for kunden, at de kan bestille dine varer på vej hjem fra arbejde.

På nettet er det desuden nemmere og hurtigere at forbinde med og få kontakt til kunderne. Med nyhedsbreve kan du holde folk opdateret og interesserede, og er der nogen, der går med spørgsmål, kan de nemt stille dem, og du kan give et gennemtænkt og velovervejet svar.

Når det gælder E-commerce, er der dog én ting, man er nødt til: Man skal sætte sig ind i online markedsføring. Kunderne falder ikke bare over din virksomhed. Der er mange råd på nettet og mange kilder, man kan lære fra. Du kan blandt andet læse mere om E-Commerce online.

Arbejdsmøde

Styrketræning er godt for krop og sind

Med online markedsføring og E-commerce styrker du din webshop. Men hvad med dig selv? Du er hjernen bag din virksomhed – hvad sker der, hvis du bliver sat ud af spillet?

Styrketræning kombinerer både fysisk aktivitet og meditation. Du tager en dyb indånding og går i gang, med eller uden musik, bare dig, din krop og dit sind. Det kan være intimiderende at komme ind i styrketræning, men det er faktisk slet ikke så uhyggeligt. Man kan starte med at hyre en personlig træner, der sætter én ind i de korrekte træningsmetoder, et styrketræningsprogram og spisevaner – så kommer man godt fra start og undgår skader.

Der er nødt til at være balance mellem dit arbejde og dig selv. Det er fint, du har en stærk front i form af en flot hjemmeside, men hvad med dig selv? Hvem ved? Måske kan du finde nye højder af fred og fordragelighed med styrketræning.