vas3

Er der ting i dit hus der ikke virker? Så kan de skabe store frustrationer hos dig. Et hegn der vipper, et gulv der knirker eller en dør der ikke kan lukkes. Det er alt sammen små ting der kan ordnes kontra hvis du skal gå og være stresset og frustreret over dem. Derfor er det en god ide, at få tingene lavet for at få ro i sindet. 

hus der står skævt

Er du i tvivl om hvor du skal starte? 

Har du mange små problemer i din bolig? Så kan det være svært at komme i gang med at udbedre alle problemerne. Selvom det kan virke uoverskueligt, er det alligevel en god ide, at få styr på de problemer som din bolig har. I hvert fald dem som generer dig og giver dig uro i sindet. Har du en stik kontakt der ikke virker eller drømmer du om mere lys i din stue? Så kontakt fj-el.dk og få hjælp til at fixe den stikkontakt eller få mere lys i din stue. Start fra en ende og gerne den hvor problemerne generer dig mest. Stille og roligt som tingene bliver i orden, vil du kunne mærke roen brede sig i din krop og i dit sind. 

kvinde i boblebad

Får du ro i dit hoved ved at træne? 

Det er nemlig helt normalt, at når man træner får man mere overskud. Men er det svært, at finde tid til at gå i et træningscenter? Så kan du overveje at anskaffe dig en crosstrainer til hjemme brug. Når du har træningsmaskinen derhjemme, så spare du tiden du skulle have brugt på turen frem og tilbage til træningscenteret. Du behøver heller ikke træne flere timer af gangen. 10 minutter om morgen og 20 minutter om aftenen og så er du oppe på den halve time som der bliver anbefalet. Det handler i princippet bare om, at det skal blive til en vane for dig, lige at hoppe op på crosstraineren når du har tiden til det. Så vender du både din krop og dit hoved til mange små træningspas hvilket er rigtigt sundt både fysisk og psykisk.