vas3

Dagligdagen kan hurtigt blive stressende, når der både skal være tid til familielivet og jobbet. Det kan i sidste ende gøre det svært at finde overskuddet frem i hverdagen. Det kan derfor være en god idé at koble helt fra og finde ro – eksempelvis med udekørende massage Vordingborg

Måske kan det være svært at finde tid i kalenderen til at finde en afslapningsdag. Der findes dog en lang række muligheder, som kan foregå i dit eget hjem. Du behøver altså ikke at afsætte en hel dag, men du kan tilpasse det til din egen kalender. 

Kvinde får massage

Massage i eget hjem

Stress i hverdagen kan føre til muskelspændinger i både nakke og skuldre. Det kan være svært at komme igennem hverdagen, når kroppen ikke har det godt. Det kan derfor være en god idé at få massage, så du kan blive løsnet op i kroppen. Nogle gange er det bare tiltrængt med en stille og rolig dag, der står i selvforkælelsens tegn. Desuden kan du for en stund glemme alt om hverdagens stress.  

Der findes mange forskellige steder, hvor det er muligt at få massage. Der findes dog klinikker, der udbyder udekørende massage, så du kan få massage i hjemmet. På den måde slipper du for at bruge ekstra tid på at køre hen til massageklinikken. Dette gør også, at du kan få lidt ekstra tid sammen med familien, eller du kan nyde en stille og rolig dag alene i hjemmet. Det er vigtigt, at du fokuserer på dig selv, og at kroppen engang imellem får lidt ro. 

Virtuel yoga

Hvis du leder efter et mentalt og fysisk pusterum fra den travle hverdag, er yoga måske lige noget for dig. Her er det vigtigt, at du mærker efter i kroppen og fokuserer på dig selv. Desuden kræver yoga ikke mange remedier. Det kan være en god idé at anskaffe en yogamåtte, da den er blød at ligge på, og du står godt fast på den. Du kan dog også sagtens bruge dit stuegulv til øvelserne. Derudover skal du have behageligt tøj på, som du kan bevæge dig i. 

Du kan dyrke yoga i flere forskellige fitnesscentre, men det er også muligt at finde yoga på nettet. Der findes mange videoer på nettet, som er nemme at følge. Her snakker yoga-instruktøren dig gennem alle øvelserne. På den måde slipper du for at skulle planlægge din dag efter holdtræning i fitness. Du kan finde videoerne frem, når det netop passer ind i din tidsplan.  

personer med krus

En kaffe-aftale 

Nogle gange kan hovedet være fyldt op af alt for mange tanker. Det kan derfor være en god idé at invitere en ven eller et familiemedlem til kaffe og boller. Det kan være en god måde at få ro i hovedet på. Sammen kan I få snakket om løst og fast, mens I nyder en varm kop kaffe i hjemmet. Det er en god mulighed for dig at få vendt alle dine tanker med en anden. Det kan være at vennen eller familiemedlemmet kan se dine tanker fra et andet perspektiv. Det er en god måde at få luftet sine tanker.