vas3

Et rent sted, er helt sikkert et rent sind. Det giver en form for ro i kroppen at have gjort rent og have styr på sine ting i det hele taget. Via rengøring ude og/eller inde kan du komme af med en uro i kroppen, som man ikke nødvendigvis vidste du havde. Det kan være træls at skulle komme i gang med sådan en såkaldt udendørs rengøring. Dog er det som mange andre ting: det er hvad man gør det til. Man kan gøre det til noget hyggeligt. Det kan være ved at sætte god musik på og jamme til det imens man får pligterne ordnet. 

Rosella

Hvordan og hvorfor gøres alt dette?

Hvordan man gør rent i sit hjem, have og udenpå sit hus er selvfølgelig op til en selv. Det er desuden forskelligt fra person til person præcist hvor rent man vil have det og hvor stor en forskel man selv ønsker, skal ske. 

Hvorfor man gør, det er af gode grunde fuldstændigt individuelt. Det kan være helt grundlæggende, at man bare gerne vil have et renere hjem. Det kan også være fordi man har rod i hovedet i form af for eksempel stress eller andet. I takt med at man får sine ting i huset på plads, får man lov til at gå og tænke og være for sig selv.

vinter-isnende-istap-hus-sne-kold

Frisk luft og rengøring på samme tid

Frisk luft er absolut selvfølgelig altid en formidabel ide. Dog kan det være svært at få sin daglige friske luft og stadigvæk nå de ting, man har sat sig for at nå. Man kan så at sige gøre rent udenfor. Dette kan for eksempel betyde en pudsning af vinduerne. Det kan også være en rengøring af tagrenderne.

En god rengøring af tagrenderne gør, at man skal bruge lidt penge. Ikke mange. Dette skal man fordi man skal anskaffe sig en god og effektiv tagrenderens. Grunden til at man skal rengøre sine tagrender er for at vedligeholde dem, så de holder længere og dermed i længden faktisk kan blive billigere.