vas3

Det er de færreste småbørn, der ikke elsker at få læst højt, og høre en masse gode eventyr og historier. Om det er for at falde i søvn om natten, eller måske som en hygge eftermiddags aktivitet med deres mor og far. Det fleste små er glade for at høre om prinser, prinsesser, astronauter, dyr, drager og meget mere. Ja det er faktisk kun fantasien der sætter grænser for de små. Noget der er opstået de seneste år ja det er personlige børnebøger, og hvis dette er noget der fanger din og den lilles interesse, så læs endelig med her, og find ud af hvor i kan få fat i netop sådan en bog.

Baby med en bog

Hvad vil det sige at børnebogen er personlig?

Du har måske hørt det før, men hvad er det nu helt præcist det betyder at en børnebog er personlig. Jo, i langt de fleste tilfælde, så betyder det, at barnets navn indgår i den fortalte historie, og at de dermed har en rolle heri. Barnet har altså både en rolle i den spændende historie, men du kan også være med til at udfolde handlingen i forhold til barnets interesse, og dermed sørge for at bogen falder lige i den lilles smag. Det foregår altså sådan, at når du køber en god børnebog, ja så kan du vælge hvilket navn der skal indgå i historien, og på denne måde få den til at passe perfekt til den lille som skal have bogen. Om barnet måtte hedde Ella, Marius, Bjarne eller Osvald, ja så er alt du skal gøre at skrive det ind, når du bestiller bogen hjem. Dette kan du eksempelvis gøre på ovenstående link, hvor du kan finde en masse spændende historier om både astronauter, bondegården eller måske endda en godnat bog. Der er altså masser af spændende historier at gribe fat i.

Baby kigger i bog

Flere 100 forskellige personlige historier

Du kan i dag vælge mellem mange forskellige forlag og udgivere, når det kommer til personlige bøger. Det kan eksempelvis være Wonderbly, Min Bedste Bog eller Fabula. Netop fordi der er så mange der laver disse fascinerende historier, hvori barnet både ser sit navn, men også kan være med til at vælge historiens udfald, ja så er du altså så heldig, at du kan vælge mellem flere 100 forskellige personlige børnebøger til din mindste. Tjek en masse bøger ud, ved hjælp af det ovenstående link, og find frem til en masse udgivere af disse smarte bøger, således din mindste snarest muligt kan læse gode og personlige børnebøger om sig selv.