vas3

Når man befinder sig i en travl hverdag, er det vigtigt, at man tager nogle pauser og mærker efter, hvordan man har det inderst inde. Det er vigtigt for at man ikke mister sig selv eller bliver for stresset af alle de ting, som fylder meget i hverdagen.

Det er kun dig selv, der ved præcis, hvad der virker for dig, når du har brug for at slappe af og finde ind til dig selv, men der er dog nogle ting, som kan berolige de fleste mennesker. De fleste har godt at gå nogle lange ture i den friske luft, og så har en dejlig og afslappende selvforkælelsesdag nu heller aldrig skadet nogen. Så det kan være, at du skal afprøve nogle af disse måder, hvis du gerne vil finde ind til dig selv.

Kvinde der løber

Gå eller løb en tur i den friske luft

Hvis man har brug for en hurtig pause fra det hele, er det en rigtig god ide at komme ud i den friske luft og få tankerne luftet. Hvis man hele tiden opholder sig indenfor, og især hvis man har hovedpine, kan man let komme til at føle sig fanget, og det er bestemt ikke noget, man har brug for, når man har brug for en pause fra det hele.

Derfor er det en rigtig god ide at komme udenfor – gerne en gang om dagen hvis det er muligt. Om du så vælger at trække i løbeskoene og løber en lang tur, eller om du er mere til at gå rundt lige så stille, er det vigtigste bare, at du kommer udenfor, og at dit hoved får en masse luft. Her kan man gå alene med sine tanker, og efter en dejlig lang gå- eller løbetur føler man sig nærmest som et nyt menneske.

wellness

Tag en selvforkælelsesdag

Hvis en gå- eller løbetur ikke helt er nok, kan det være, at du skal bruge en hel dag på at forkæle dig selv.

Du kan eksempelvis prøve manuka honning, naturens antibiotika, som både kan spises som almindelig honning og bruges som hudpleje. Du kan også prøve med en ansigtsmaske eller nogle lækre olier til kroppen.

Recovery boots som disse er også værd at prøve, hvis man skal holde en selvforkælelsesdag, hvor man vil gå all in på afslapning. Et dejligt fodbad eller en omgang massage er også rigtig gode ting, når man gerne vil forkæle sig selv – det kræver selvfølgelig, at du måske bor med en, som har lyst til at massere dig.