Krop Sind & Sjæl

Hos Kropsindsjæl fokuserer vi på at skabe ro i dit sind, i din krop og i din sjæl. Vi vil gerne guide dig til at komme ned i gear, få fokus på det gode og springe fra på nutidens hidsige tempo igennem livet. Det voldsomme pres, der efterhånden er blevet skabt gennem sociale medier, hvorefter vi skal være perfekte mennesker med perfekt karriere, perfekt hjem, perfekt krop og perfekt liv er ikke befordrende for glæden ved at være i live og eksistere i fred med sig selv.

Hos Kropsindsjæl vil vi derfor gerne væk fra kaosset og hen til freden, stilheden og roen i krop og sjæl.

Krop

Din krop påvirkes i høj grad af dit sind, og hvis du ikke fungerer godt mentalt, vil din krop typisk også skrante. Men din krop påvirker faktisk også dit sind. Hvis din krop ikke har det godt, afføder det bekymring og dårlige tanker, som påvirker dit humør. Det bliver en ond spiral, hvor det ene påvirker det andet.

Derfor er det vigtigt at få fokus på, hvad der er godt for netop din krop, og hvordan du får kroppen tilbage på rette spor, hvis den har været på afveje. Vi guider dig til en sund og glad krop gennem vores mange artikler, hvor du kan blive inspireret til, hvordan du får din krop tilbage i kontrol.

Sind

Dit sind påvirker hele dit system, og dårlige tanker er som gift for hele din krop og sjæl. Lever du en stresset tilværelse, vil du opleve, at din lunte er kortere, du er grådlabil og dit overskud og overblik er væk. Det er et rigtigt usundt sted at befinde sig, og det kan forekomme uoverskueligt at komme tilbage på sporet. Det vil vi rigtigt gerne hjælpe dig med.

Vi skriver om gode måder at få de gode tanker tilbage, og hvordan du bedst kommer videre fra en presset hverdag. Du kan nemlig sagtens lære at blive et gladere menneske på ny. Vi skriver om vejen dertil, som kan være ganske forskellig fra person til person. For nogle hjælper det at meditere og dyrke yoga, for andre hjælper det at bokse og råbe ned i en pude. Vi skriver til dig i øjenhøjde, og du kan helt sikkert finde god inspiration til det lette sind her.

Sjæl

Grunden til at du skal vægte det positive sind og den glade krop så højt, er at din sjæl påvirkes voldsomt at store udsvingninger, dårligt humør, stress og kaotiske hverdage. Krop, sind og sjæl hænger uløseligt sammen, og alle tre led påvirker hinanden. Som med en trebenet taburet, skal du have styr på alle tre forgreninger, for at du kan opnå rigtig fred. Du kan ikke nedprioritere den ene del, for så tipper taburetten.

Din krop er en slags beholder for alle dine tanker, følelser og kommunikation, og det påvirker sjælen negativt, når dit mindset bliver negativt. Gennem gode og gennemarbejdede artikler guider vi dig til et sundere liv både fysisk og mentalt, så både din krop, dit sind og din sjæl er på linje igen.