vas3

Vi har alle brug for lidt selvforkælelse en gang imellem, for at opnå en følelse af velvære. Hverdagen kan være travl, og vi forsømmer derfor os selv på mange måder. Vi glemmer ofte at tage os godt af os selv. Det er vigtigt at vi sætter tid af til selvforkælelse, og her kan du se mere om, hvordan du blandt andet kan finde ro ved at få plejet dine hænder og negle.

Manicure hånd

Plej dine hænder

Den del af os der ofte arbejder mest, er vores hænder. Vores hænder har også behov for, at vi tager os lidt ekstra af dem. Vi skal derfor huske på at pleje dem godt. Vores hænder kan nemt blive tørre, og neglene kan slides ned. 

Efter en hård og kold vinter, kan det være en god idé, at give dine hænder en plejende fugtmaske eller at smøre dem i en ekstra fugtgivende creme. Ofte plejer vi vores ansigter mere end vores hænder, men vores hænder er lige så udsatte, og de fortjener mere kærlighed end de normalt får. 

Dine hænder kan give et indtryk af, hvordan din personlige hygiejne er, så sørg for at de fremstår velplejede. En måde du kan gøre det på, er ved at investere i en god og fugtgivende håndcreme. Dine hænder skal kunne holde til meget, så ved at du giver dem fugt og pleje, kan din hud fremstå blød og fin. 

Pas på dine negle med lækkert negle udstyr

Dine negle er lige så vigtige. Nedbidte og knækkede negle, sender dårlige hygiejniske signaler. På https://nrkosmetik.dk/ har et stort udvalg af gelpolish neglelakker, cremer, og negle udstyr, der hjælpe dig til at pleje dine negle. Deres Gel polish Collection er udviklet til at holde dine negle flotte i lang tid, i netop de farver du bedst kan lide. Fordelen ved en Gellack er at den er mere holdbar end normale neglelakker. Så forkæl dig selv med en manicure eller nyt og lækkert negleudstyr, og giv dine hænder hvad de fortjener.

Håndlotion

Fordelen ved Gelpolish

Gelpolish er en neglelakformular, der holder længere end en normal neglelak. Den kan holde i op til 14 dage. Som ordet hentyder til, er der gele i neglelakken. Men den største forskel ved en gellack og en normal neglelak, er påføringen. En normal neglelak kan du påføre på dine negle, vente nogle få minutter, og derefter kan du bruge dine hænder igen uden af neglelakken går af. 

Men en gellack er anderledes. Den kan nemlig ikke lufttørre. Derfor skal den i stedet hærdes, enten ved brug af UV-lys eller LED-lys. Det kan have sine fordele, at man bliver nødt til at gøre brug af UV-lys eller LED-lys. De fleste, der bruger neglelak, kender til dilemmaet, hvor man har lagt sin neglelak, og tror den er tør, og man begynder derfor at gå rundt og foretage sig ting. Hurtigt opdager man hakker i lakken, fordi den ikke havde tørret helt færdig. Så må man igen sætte sig ned, og starte forfra med at påføre lakken. Så selvom en gellack kræver noget mere negle udstyr, da man skal have UV-lys eller LED-lys til rådighed, er der dog en stor fordel ved denne metode.