vas3

glædeVil du gerne passe på din krop, dit sind og din sjæl? så er det vigtigt at du passer på dig selv. Når det drejer sig om din krop, dit sind og din sjæl, så er det vigtigt at du har det indre i fokus. Skab balance i dit liv, snak med dem du holder af og lav det som gør dig lykkelig. Der er mange måder, hvorpå du kan skabe bedre resultater for både din krop, dit sind og din sjæl, men vigtigst af alt er din lykke. Din sundhed hænger dog også i høj grad sammen med, hvordan du har det. Derfor er det vigtigt at du indtager ting som er sunde og gode for dig. Den gode balance kommer nemlig indefra.

Gør det som får dig til at smile

Din mentale og fysiske sundhed hænger sammen og derfor er det vigtigt at du gør de ting som får dig til at smile. Det kan være alt fra yndlingshobbyen at være sammen med dem du holder af til din alenetid, hvor du nyder dit eget selskab. Det kan også være de ting, som får dig til at føle dig ovenpå og fyldt med overskud, dette kan være alt fra selvforkælelse til den gode søvn og opfyldelse af de basale behov. Selvtillid, selvværd og dit generelle velvære hænger nemlig sammen. Det hele drejer sig om at finde en balance. Men ligesom det psykiske jeg spiller en stor rolle i, hvordan du har det, så gør det fysiske jeg også og derfor er det vigtigt at du passer godt på dig selv. Spiser sundt og motionere rigtigt er vejen frem til et sundere, bedre og stærkere fysisk jeg. Dette vil også skabe mere overskud og dermed også gøre dig meget gladere og skabe et liv i balance

røremaskine

Mad og motion – god tips, tricks og råd

At spise sundt og motionere betyder ikke at du ikke må nyde et godt glas rødvin, spise et stykke chokoladekage eller skippe løbeturen en enkelt dag. Det hele handler i bund og grund om at skabe en balance. Derfor er det vigtigt at du gør det som gør dig glad, det hele skal bare være med måde. Når du skal tilberede den mad der skal give din krop brændstof, så er det også vigtigt at du giver den det rigtige, men selvfølgelig må du gerne forkæle dig selv lidt i ny og næ. Du kan også forkæle dig selv ved at anskaffe dig en røremaskine på den måde kan du nemlig både tilberede sunde retter og dine yndlingsretter nemt og effektivt. Dette vil give de bedste resultater i køkkenet og samtidig give dig mere tid til at lave nogle af de ting som du holder af.