vas3

Annonce

En psykolog har en beskyttet titel i Danmark. Det vil sige, at før man kan kalde sig psykolog, skal man har gennemført en cand. psych. uddannelse på universitet. Herudover skal man have gennemført mere end 1000 terapisamtaler og flere hundrede supervisioner for at blive autoriseret psykolog. Det vil sige, at du kan forvente et højt fagligt niveau, uanset hvilken autoriseret psykolog du vælger til terapi. 

Der er dog alligevel stor forskel på, hvilke metoder og redskaber de forskellige psykologer benytter sig af. Det kan derfor godt svare sig, at du bruger lidt tid på at undersøge de forskellige psykologer for at finde det bedste match for dig.

Sådan finder du den rette terapi 

Der findes flere forskellige udfordringer, en psykolog kan hjælpe med. For at finde det bedste match for dig, kan det være ideelt at se efter en psykolog, der er specialiseret inden for det felt, som du har behov for hjælp til. 

Her kan det være en fordel at søge lokalt, så din søgning bliver mere overskuelig og relevant blandt de mange autoriserede psykologer der er at finde i hele Danmark. Det gør det også lettere for dig at mødes med psykologen, når du skal i terapi. 

Når du skal finde en psykolog, er det en god idé at læse lidt om den aktuelle psykolog. Det giver dig en bedre fornemmelse af, hvem det er, hvordan fagpersonen arbejde samt har af erfaring med de forskellige udfordringer.

Den bedste terapi i Århus finder du her

Hvis du leder efter den bedste terapi i Århus, kan vi hjælpe dig godt på vej. Her er der særligt én autoriseret psykolog, der er efterspurgt, når det kommer til stress, angst, depression og traumer. Har du derfor brug for terapi til en af disse lidelser, kan vi varmt anbefale dig at kontakte psykolog Mathias Nagbøl.