vas3

For rigtigt mange mennesker bliver der hver dag brugt meget energi på at drømme sig væk i tankerne om at se anderledes ud, og måske er der næsten ingen grænser for, hvad du synes, der er galt med den.
Disse tanker kan udmønte sig i skamfuldhed eller frygt for, hvordan andre reagerer på vores kroppe i badet efter træning, eller når vi tager tøjet af foran en ny og potentiel kæreste.
Når vi er utilfredse med os selv og vores udseende, har det negative konsekvenser for vores selvtillid og har en usund indflydelse på vores muligheder for at opnå sindsro. 

Smilende kvinde strutter med numsen

Kroppen som kulturfænomen

En central kilde til mange menneskers utilfredshed med kroppen bunder i sammenligninger af sociale mediers glansbilleder, som vi konstant fodres med og derfor nærmest uundgåeligt skubber til vores selvopfattelse. Særligt kvindekroppen fylder på sociale medier, og for tiden er det den store numse, der er det største kulturfænomen. De store numsers popularitet kaldes af eksperter for et oprør – et opgør med historiens kvindeidealer, da en fremhævelse af numsen af mange anses som en manifestation af kvindelighedens styrke samt en frigørelse af kvindens æstetik. Store numser er blevet tidens stærkeste kvindesymbol. 

Numseløft med dit eget fedt

Historier om operationer og kirurgiske indgreb med silikoneimplantater, der er gået grueligt galt, findes der desværre mange eksempler på. Silikoneimplantater hører ikke hjemme i vores krop, og derfor ender det ofte galt, når kroppen forsøger at udstøde fremmedlegemet.
Men, hvis du drømmer om en mere harmonisk og feminin kropskontur med runde og fyldige balder, kan dit eget kropsfedt bruges til at forme og fyldiggøre din numse – sådan kan du få en fyldigere numse med et helt naturligt udseende uden risiko for uønskede effekter. 

Kvinde i yogaposition

Det brasilianske numseløft

Hvis du bruger for meget energi på at være utilfreds med og ked af din krop, og dit største ønske er en rundere og fyldigere bagdel, så er den brasilianske ’butt lift’ operation ideel for dig. Her flyttes dit kropsfedt fra uønskede områder til din numse, så du både får mere volumen på din bagdel og samtidig bliver smallere på de områder, hvor fedtet er taget fra. På den måde kan et brasiliansk numseløft anses som en naturlig måde at skulpturere kroppen på, så du får en fremtoning, der understøtter din velvære og selvtillid.
Hvis du drømmer om en fyldigere bagdel, så følg linket og læs mere om numseløft hos Cerix og slut fred med din krop.