vas3

Et rodet hjem giver et rodet sind. Det er lidt af en påstand, men ikke desto mindre kan der være noget om det. Tænk lige efter en gang. Slapper du bedst af i en ren og ryddelig stue? Eller trives du med nullermænd i hjørnerne og vasketøjsbunker på bordet? De fleste vælger første mulighed. Og hvorfor så ikke tage skridtet videre? Udover at holde sit hjem rent, kan der nemlig også være gevinst at hente ved at genoverveje indretningen.

Dekoreret hjem

Rum til at leve

Der findes mange teorier om indretning. En af de mest kendte er den kinesiske Feng Shui. Men faktisk behøver du slet ikke sætte dig ind i alle de forskellige regler, som indretningsmetoderne stiller op. Du kan selvfølgelig se dem som en kilde til inspiration. Men i virkeligheden handler det lige så meget om, at du skal indrette et hjem, hvor du selv føler dig godt tilpas. 

Er du til masser af farver på vægge, tæpper og malerier, skal du skrue op for nuancerne. Og er du til friske blomster eller rene linjer, så er det den vej, du bør gå. Uanset hvad indretningsteorierne foreskriver. Der skal være plads til dig og din familie. Og der skal være rum til at leve. 

Friske blomster i indretningen

Hvad er vigtigst for dig?

Det sted du opholder dig mest, bør indrettes, så du føler dig godt tilpas. Mange hjem er centrerede omkring den daglige spiseplads. Det er her vi mødes over morgenkaffe i weekenden eller samler familien til aftensmad i den travle hverdag. Et rummeligt spisebord med plads til alle og en spisebordsstol med god komfort og flot design, er derfor vigtige elementer i indretningen. 

Har du en stor familie med et højt aktivitetsniveau? Så er det en god idé at vælge en praktisk stol, der let kan tørres af med en klud. Bor du alene med din partner og går i op i design? Så vil det være nærliggende at vælge en type møbel, der passer ind i resten af hjemmets visuelle udtryk. Uanset hvilken stil du er til, så kan du dog altid skabe en god atmosfære med friske blomster på bordet.