vas3

Sundhed, skønhed, ro og balance er alle samme svære begreber at få hjernen drejet omkring. For hvad skal vi måle det? Hvordan ved vi om, vi lever et sundt liv eller i balance?

Det kan være en gåde, men måske handler det ikke så meget om statistik og akademiske udregninger. Men derimod, at du mærker efter. Det er sundhed for dig.

At være i balance med sig selv, have et godt liv, er derfor, hvad du kan og vil gøre det til. Sådan er det værd at leve sit liv.

Balance

Ro og balance til alle mennesker

Er vi alle i balance? Og har vi alle fundet en ro, vi kan hvile i? Helt sikker ikke. Og hvis vi har, skifter den før vi ved af det. 

Tiden løber hele tiden, og så er du et helt nyt sted i livet, hvor det gamle ikke længere har sin plads. Det er som erhvervslivet og klimaet med at være omstillingsparat. 

Hvordan din vej til et afbalanceret liv i krop, sjæl og sind er derfor svær at sætte på formel. Det kan være vidt forskellige ting, der gør, at dit liv fungerer for dig.

 

Opskriften til livet er noget vås

Derfor kan alt muligt hjælpe dig til et bedre liv, et smukt og sundt liv  Duftende_kvindei balance. Det kan være alt fra yoga, klatring, et glas vin eller en e cigaret

E cigaretter forbinder vi ikke umiddelbart med sundhed, det gør vi heller ikke med et glas vin. Fordi vi får farerne ved dem fortalt. Men oplevelsen af en e cigaret er ikke per definition dårlig.

Den kan virke afstressende og være med til at skabe balance og ro i dit liv, det er i hvert fald sundhed. Så find det, du lever bedst med, og lev det. Det er det sunde liv – for nogle.