vas3

Herhjemme i Danmark er Gin de seneste år blevet en drik mange nyder godt af. Drikken er blevet ufatteligt populær, og sommeren står for de fleste af flere drinks netop med Gin. Der findes et utal af forskellige slags Gin, og derfor er det vigtigt at finde den type du er til, og hvilken slags Gin der passer til hvilken tonic eller andre blande væsker.

Gin drink

Forskellige Gin

Der findes et utal af forskellige slags gin, og i løbet af de seneste år har rigtige mange destillerier forsøgt sig med at skabe gin med forskellige smage. På denne måde er alkohollen blevet mere udbredt, og den passer derfor til langt flere mennesker nu end før. 

Tre Gin drinks

Bland som du ønsker

Da der i dag findes mange forskellige slags gin, ja så er det også oplagt at mikse en masse gode drinks heraf. En klassiker er selvfølgelig en Gin og Tonic. Her kan du både finde den slags Gin du er mest til, om dette måtte være en klassisk Tanqueray, en Hendricks eller måske en Gordons Gin, og derudover kan du også finde netop den tonic du føler passer bedst hertil. En anden drink der har vundet indpas er en Gin Hass, som laves med Gin, lemon sodavand og Mango sirup. Her kan du også selv vælge hvilken Gin du synes passer bedst, samt hvilket blandingsforhold du ønsker. Du kan altså helt selv skabe de drinks du synes passer bedst, helt efter dine egne smagsforhold. Læs meget mere om Gin, dets historie, de forskellige gin typer og drinks på https://drinkmedgin.dk allerede i dag.