vas3

Indkøb til babyer kan være forvirrende, og med god grund da der findes uendeligt mange muligheder. Det er desuden også forskelligt hvad der fungerer fra person til person. En baby bruger mange af sine første måneder i en lift, og derfor er det bedst at finde den helt rette. Med en najell sleepcarrier har du en lift, der passer til langt de flestes behov.

Flere funktioner i én lift

Optimering af vigtigt udstyr er altid godt. En najell sleepcarrier er optimeret således, at der er hele 4 funktioner i én og samme lift. Udover at den kan fungere som en lift i en barnevogn, så er det også en babynest, et legetæppe og en lift du kan bære på kroppen – altså en form for bæresele.

Almen lift som passer alle barnevogne

Først og fremmest så passer liften til alle barnevogne, hvilket gør den til et oplagt valg, når der skal købes lift. Med elastiksnore i hver ende af liften, kan du åbne liften mere op, til når barnet bliver større. Sådan kan barnet vokse med liften og du kan bruge den i længere tid.

En tryg babynest

Siderne på en najell sleepcarrier kan reguleres, således at de skaber en tryg ramme om barnet og dermed skaber en såkaldt babynest. Det er ideelt når barnet eksempelvis skal sove tæt på sengen. Du kan let tjekke til barnet og der er ikke risiko for at barnet triller om på siden eller maven, når det sover.

Et blødt legetæppe

Er du på besøg hos andre, behøver du heller ikke pakke et legetæppe med, da siderne på liften kan bredes ud. Så har du liften med, vil du altid have et “legetæppe” med også. Det er et velkendt sted for barnet og du ved at barnet har et blødt underlag. Skulle barnet falde i søvn på tæppet, kan du også let “lægge barnet i liften” uden at vække det.

En smart bæresele, så du kan have barnet tæt på

Med til liften følger der også en sele, som du kan klikke på liften. På den måde kan du bære liften i favnen, på en ergonomisk måde. Det er en god måde at se til barnet tæt på sig, uden at få ondt i ryggen. Også her behøver du ikke at medbringe ekstra ting, da det er bygget ind i liften.

Flot designet lift

Design er langt fra det vigtigste, når det kommer til at finde ting til den lille. Alligevel kan de fleste forældre godt lide at det ser pænt ud, for hvorfor ikke? En najell sleepcarrier er designet i flere forskellige farver, hvilket betyder at du kan vælge den farve, der passer bedst til barnevognen.