vas3

Hvis du leder efter noget, der kan binde din garderobe sammen og give dig den sidste finish, så er det ørestikker i guld, du leder efter. Ørestikker er et stykke simpelt tilbehør, der giver dig et strejf af glamour i hverdagen, uden at fremstå pompøst eller prætentiøst. Du kan holde dig stilet og klassisk, og ørestikker i guld vil stort set altid matche din stil.

Fremstå elegant

Ørestikker i guld får dig automatisk til at fremstå mere eksklusiv og elegant – om det er den gyldne farve i sig selv er ikke til at sige, men der er noget ved dette ædelmetal, der bare skriger luksus.

Ørestikker i guld kan passe til alle typer og alle farver, hvis du forstår, hvordan du skal bære dem. Selvtillid er det vigtigste komponent, du bringer på banen, og dine ørestikker og yderligere tilbehør vil automatisk fremstå meget mere lukrativt.

Når du går med guldsmykker, skal du sørge for, du ikke sætter dem sammen med sølvsmykker eller kolde toner. Guld er varme, en næsten guddommelig farve af sol og ild, og går ikke godt med sin vintersøster sølv. Guldørestikker kan sagtens matches med f.eks. pastelblå, men så kan det være en fordel også at tilføje en halskæde, der hjælper med at varme det hele op.

ringe

Hud har også toner, og du kan enten være varm, kold eller neutral. Uanset hvad, så kan du sagtens bære guld, hvis du gør det med selvtillid og viden. Sørg for at dine smykker komplimenterer hinanden!

Sundere for dig uanset hvad

Ørestikker i ægte metaller er generelt et sundt valg. På den måde eliminerer du risikoen for, at du får fat i øreringe, du ikke kan tåle. Guld og sølv får yderst sjældent huden til at reagere, så du kan vide dig sikker med disse ædelmetaller.

Guld er et guddommeligt metal, og du vil med guldsmykker fremstå som et mere fremadskridende og sammensat individ. Dine smykker bliver noget særligt, dine skatte, og du kan gå med dem med bevidstheden om, at de er noget værd. Hvad end de er masseproducerede eller helt unikke, så er guldøreringe noget specielt, du kan sætte pris på lang tid fremover.

Pleje af guldsmykker

Det er utrolig nemt at vedligeholde guldsmykker, da guld ikke er et fintfølende metal. Put blot dine smykker i et varmt vandbad tilføjet nogle dråber opvaskemiddel, og rens dem så med en tandbørste – så burde jobbet være klaret. Skyld efter og dup smykkerne tørre med en klud, så er de så gode som nye!

Til nøds kan en tandbørste (selvfølgelig ikke din egen) og tandpasta fungere, men så risikerer du at skabe små ridser i metallet, da tandpasta er beregnet til noget stærkere – nemlig vores tænder.