vas3

Det kan være svært at skabe en indre ro. Samtidig er det er individuelt, hvad der skaber uro og et ustabilt mentalt helbred. Men selvom problemerne er mangfoldige, behøves løsningerne ikke at være det.

En god samvittighed og en stolthed kan faktisk være helbredende for rigtig mange mennesker. Ét af de steder, hvor mange danskere kan finde stolthed og skabe en bedre samvittighed er på klimaområdet – især når det gælder vindenergi.

 

Du kan være stolt af at være dansker

Danmark er videns land – i hvert fald, når det gælder om at omsætte vinden til strøm gennem vindmøller. Og det kan du godt være stolt over!

Vindenergi er et af de mest anvendte former for energiproduktion i Danmark, og mere end 33% af vores elproduktion stammer fra vindmøller.

Udover at vindmøller producerer grøn energi, er det faktisk også godt for pengepungen, da det er en af de billigste metoder til at udvinde el.

vindvmøller

Beskyttelse af vindmøller kan spare industrien for millioner af kroner

Selvom det er ”billigt” at omsætte vindmøller, kan det spare blive en endnu bedre forretning. Det kan det for eksempel gennem beskyttelse af vindmøller.

Her drejer det sig især om beskyttelse mod lynnedslag, som hvert år koster producenterne af vindmøller millioner af kroner.

Hvis du selv vil være mere involveret i klimakampen og derved få en bedre samvittighed, bør du uddanne dig selv på dette område. Vil du blive klogere på lightning strike protection? Læs mere her.

 

Beskyttelse mod lynnedslag – sådan fungerer det

Lightning strike protection fungerer ved at aflede store mængder strøm væk fra konstruktionen og ned i jorden. Derved vil der ikke ske skader på vindmøllen, som ellers har været et tilbagevendende problem hvert år i Danmark.

Vil du gerne have ro i sjælen? Så bør du sammen med alle andre danskere gå ind i klimakampen – inden det er for sent.