vas3

Går du og føler dig lidt trist her for tiden? Vi kan alle komme ind i en dårlig periode i vores liv, hvor det hele ser lidt sort ud. Men det er meget vigtigt, at vi ved hvordan vi kommer ud af denne dårlige periode igen.

Derfor har vi her samlet nogle tips til hvordan du kan komme ovenpå igen og føle dig mindre trist i hverdagen.

Fysisk sundhed

Fysisk sundhed hænger meget tæt sammen med vores psykiske sundhed. Hvis vi ikke motionerer eller kommer ud og får frisk luft, så er det ikke noget under at vi begynder at få det smådårligt med os selv.

Kosten betyder også meget for vores velvære og hvis vi har spist meget usundt i en periode, så kan der hurtigt begynde at komme negative tanker i hovedet og vi kan blive mere tilbøjelige til dårligt humør.

Klik her for at se hvordan du kan komme i gang med at leve et sundere liv.

Ændr dit miljø

Nogle gange bliver man trist og i dårligt humør, fordi hverdagen simpelthen aldrig ændrer sig. Den ene dag ligner den anden og alt for ofte er den kun fyldt med forpligtelser uden noget sjov.

Hvis man skal spise sine grøntsager, så skal der også nogle gange være lidt dessert. Man kan ikke have det ene med det andet.

Prøv derfor at udfordre dig selv lidt i hverdagen og prøv nye ting af, som du længe gerne har villet prøve. Eller endnu; ændre dit miljø for en periode eller måske endda permanent.

En måde du kan gøre det på er simpelthen ved at tage på en ferie i en periode, for eksempel til Amerika.

usa

Du kan også gøre noget mere drastisk og flyt lidt rundt på tingene derhjemme i boligen. Lav en fysisk ændring i dit miljø for at give dig selv et signal om, at nu ændrer tingene sig og de gode tider kommer tilbage.

Hvis du har råd og mulighed for det, så kan du endda også vælge at tage det helt store spring og se dig om efter et nyt sted at bo. Måske er det det helt store sceneskift du har brug for?