vas3

I disse tider er det ekstra vigtigt at pleje sig selv. Den lange kolde vinter og forlænget lockdown, kan være ekstra hård ved både den mentale tilstand, men også fysisk på vores krop. Vores psykiske tilstand kan nemlig påvirke os fysisk og vise tydelige tegn på blandt andet huden. 

Her på siden kan du finde hjælp til, hvordan du kan passe godt på dig selv i ro og mag. Her handler det nemlig om at finde balancen og pleje sig selv.

Kunst_på_hænderne

Forkælelse til huden med et ikke-kirurgisk ansigtsløft

Det er helt i orden at forkæle sig selv, det er vigtigt at huske. Måske synes du, at din hud trænger til en kærlig hånd eller en god omgang professionel pleje. Der er mange, som glæder sig til landet åbner op igen og får mulighed for at kunne forkæle sig selv med en ansigtsbehandling. 

Måske har du i lang tid gået med tankerne omkring en ansigtsbehandling, som kan reducere alderstegn og få dig til at se yngre ud, men har haft frygt for at skulle igennem et kirurgisk indgreb. Du behøver ikke frygte at skulle under kniven for at få synlige resultater. 

Du kan få et ikke-kirurgisk ansigtsløft igennem den innovative behandling HIFU, som står for høj intensitet fokuseret ultralyd. Behandlingen kan bruges på alle hudtyper og er med til at opstramme, forynge og reducere synlige ar og pigmentforandringer. Denne behandling har en lang holdbarhed og er rigtigt godt alternativ til kirurgiske indgreb. 

Kvinde_afslapning_yoga

Lær at lave de smukkeste negle derhjemme 

Hvorfor ikke få det meste ud af selvforkælelse derhjemme, imens vi venter på en genåbning? Hvis du er vant til at få ordnet negle i en neglesalon eller ved en kosmetolog kan ventetiden på, at lockdown ender føles meget lang. 

Du kan finde mange gode tips og inspiration til, hvordan du kan lave de smukkeste negle derhjemme på se her. Her kan du få viden omkring de forskellige typer af kunstige negle, der findes samt anbefalinger til holdbare neglelakker. Hvis du har negle, som flækker og ikke synes at vokse kan du læse om nogle af de almindelige grunde til, at neglen har den tilstand den har.