vas3

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange af os, der har en yderst travl hverdag. Vi løber fra den ene aftale for alligevel at opdage, at vi ikke når den næste. Vi udskyder flere og flere ting til den efterfølgende dag, som så bare bliver mere trængt. Det er en ond cirkel at komme ind i, og det betyder, at vi til sidst vil være drænet for energi og mangle den motivation, som der er behov for i en hverdag, hvor det er vigtigt, at man altid yder så effektivt, som det overhovedet er muligt. Der er heldigvis mange forskellige ting, som du kan gøre.

Afslapning

Benyt dig af en afstressende kugledyne om natten 

Derfor er det vigtigt, at du sørger for at finde ro i din hverdag. Og det kan du gøre på et hav af måder. En af dem har med din søvn at gøre. Det er nemlig helt essentielt at få den søvn, som kroppen har behov for, således energien vedligeholdes. Nogle sover dog ikke så godt om natten, hvilket i mange tilfælde kan afhjælpes med en afstressende kugledyne. Denne smyger sig trygt om kroppen om natten, og derfor giver den masser af nærhed. Det er især også noget, der er en fordel for dem, der døjer med blandt andet ADHD.

Brug yoga til at afstresse din krop med gode øvelser 

At finde ro handler også om at pleje dit sind. Og derfor bør du blive bedre til at finde roen inde i dig selv. Det er for eksempel noget, som du kan lade komme til udtryk, hvis du starter med at dyrke yoga. Inden for yoga findes der en lang række afstressende øvelser, som kan være lige præcis det, både din anspændte krop og dit urolige sind kan have behov for. På den måde kan du få strukket godt ud i dine muskler og led, som efterhånden kan være så anspændte, at de giver dig gener i hverdagen. Det fører nemlig blot til yderligere irritation.

Sove

Udlev din hobby og oplev total adspredelse 

Det kan også være, at du bør gøre noget mere ud af din hobby. Måske vil du gerne starte din egen webshop op, hvorfor det lige præcis er nu, du skal finde dig et godt DNS. Måske vil du gerne starte til en sport, øge din samling af frimærker eller blive bedre til at lave mad. Der er rigtig mange gode muligheder for adspredelse i hverdagen.